
Traag, zacht en zonder stekker: koken zonder stroom
Verder lezen →
Help, mijn kind eet enkel boterhammen met choco!
Verder lezen →
Het schooljaar in met een opgeruimd hoofd (en kast)
Verder lezen →
Duurzame tips voor de boekentas
Verder lezen →
Vlekken? Geen paniek! Ecologische wastips voor een vlekkeloos resultaat
Verder lezen →
Biologisch afbreekbare tandpasta: kleine stap, groot verschil
Verder lezen →
Saffraancake met verse vijgen en aardappelen
Verder lezen →
Tips voor een afvalvrije picknick
Verder lezen →
Gezond eten in 2025: terug naar de essentie
Verder lezen →
GENT | Workshop: firecider en luchtwegenbalsem (chest rub) maken (16 november)
Verder lezen →
NEVELE | Kind-Ouder Workshop: chocoladetabletten- en fudge maken (19 oktober)
Verder lezen →
NEVELE | Kind-Ouder Workshop: chocoladetabletten- en fudge maken (12 oktober)
Verder lezen →
GENT | Workshop: firecider en luchtwegenbalsem (chest rub) maken (11 oktober)
Verder lezen →
WACHTLIJST - GENT | Workshop: koken met Funky Tempeh, Toffe Tofu en Sexy Seitan (25 september)
Verder lezen →
GENT | Workshop: herfstgroente fermenteren (4 oktober)
Verder lezen →
GENT | Workshop: Vegan spreads (5 oktober)
Verder lezen →
NEVELE | Workshop: Vegan spreads (13 oktober)
Verder lezen →
NEVELE | Workshop: Plantaardige desserten (29 september)
Verder lezen →
GENT | Workshop: Plantaardige Desserten (14 september)
Verder lezen →
GENT | Workshop: Plantaardige Desserten (23 november)
Verder lezen →
GENT | Workshop: Vegan spreads (7 december)
Verder lezen →
Fermenteren: traditionele techniek terug hip
Verder lezen →
NEVELE | Workshop: Baldadige Bonen - koken met peulvruchten (23 september)
Verder lezen →
NEVELE | Workshop: Grandiose Granen – koken met meer variatie op je bord (25 november)
Verder lezen →
NEVELE | Workshop: koken met Funky Tempeh, Toffe Tofu en Sexy Seitan (28 oktober)
Verder lezen →
GENT | Workshop: Grandiose Granen – koken met meer variatie op je bord (30 oktober)
Verder lezen →
GENT | Workshop: Baldadige Bonen - koken met peulvruchten (27 november)
Verder lezen →
Low waste én low cost genieten op je favoriete festival!
Verder lezen →
Ik ga kamperen en ik neem mee... 5 swaps voor een zero waste kampeertrip
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: juli & augustus
Verder lezen →
Bestel jouw Basics in Bulk
Verder lezen →
Geroosterde zoete aardappel en jonge wortel in honingdressing
Verder lezen →
Oosterse BBQ champignonsspies
Verder lezen →
Verfrissende watermeloensalade met feta, komkommer en zwarte olijven
Verder lezen →
Frisse koolrabi carpaccio met geroosterde pijnboompitten
Verder lezen →
Kruidige couscoussalade met geroosterde groenten en rozijnen
Verder lezen →
BBQ bloemkoolsteak met currykruiden
Verder lezen →
De toekomst kan de pot in! OHNE wordt 10, vier je mee?
Verder lezen →
Producent in de kijker: Adya - klein fruit, grote impact
Verder lezen →
Hoe maak je de perfecte ijsthee?
Verder lezen →
OHNE Nevele heeft nieuwe buur: Waardplant - een tuin vol biodiversiteit
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: juni
Verder lezen →
Stevig bananenbrood met appel, boekweit en walnoten
Verder lezen →
🌿 Hoe Walkie Talkie hun kantoor verduurzaamt met OHNE
Verder lezen →
Producent in de kijker: Compaan - sociale, lokale en biologische desembroden
Verder lezen →
Producent in de kijker: Madatte - Duurzame olijfolie rechtstreeks uit Algerije
Verder lezen →
Start2ZeroWaste: waarom “weigeren” de eerste stap is
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: mei
Verder lezen →
Alles wat je moet weten over amandelen
Verder lezen →
Razendsnelle rabarberlimonade
Verder lezen →
3 miljoen verpakkingen minder: de impact van 10 jaar OHNE
Verder lezen →
Rijst koken als de beste: zo doe je het
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: april
Verder lezen →
Pesto recepten, cito presto!
Verder lezen →
Melkchocolade paaskonijn gevuld met cashew-chocoladeganache en fruitige thee-sesam-chocoladeganache
Verder lezen →
Ga jij dit jaar voor een duurzaam Pasen?
Verder lezen →
Opgeruimd de lente in: zo lukt jouw schoonmaak wél. 5 tips
Verder lezen →
Sluit je aan bij OHNE Maakt Mooi!
Verder lezen →
Risotto met oesterzwammen, prei en postelein
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: maart
Verder lezen →
‘Ons concept stelt de manier van consumeren ter discussie’
Verder lezen →
Hoe gebruik je een herbruikbaar scheermesje?
Verder lezen →
Help, mijn kikkererwten kiemen!
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: februari
Verder lezen →
Quinoa met wortel, bietjes en mandarijndressing
Verder lezen →
Jouw impact met OHNE in 2024: 50 ton afval uitgespaard én meer
Verder lezen →
Blijft OHNE nog op Meta?
Verder lezen →
Tournée Minérale! Alcoholvrije dranken waarvan je niet wist dat ze bestonden
Verder lezen →
Maak je eigen pindakaas
Verder lezen →
10 tips voor een afvalvrij(er) 2025
Verder lezen →
Recepten met rode kool
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: januari
Verder lezen →
Recepten met boerenkool
Verder lezen →
OHNE's favoriete lokale hotspots in Vlaanderen
Verder lezen →
Uitpakken zonder verpakking: hoe pak je duurzaam in?
Verder lezen →
Winterse risotto met pompoen en paddestoelen
Verder lezen →
Kerstpraline met pijnboompittenpraliné en balsamico-chocoladeganache
Verder lezen →
How to quiche?
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: december
Verder lezen →
De snelste soep ooit: waterkerssoep
Verder lezen →
Verrassende winterse salades
Verder lezen →
Gratin van witloof en wortel
Verder lezen →
Recepten voor Traybakes: alles in de bakplaat!
Verder lezen →
3 duurzame cadeautips
Verder lezen →
Neem je eigen potjes mee en vullen maar: verpakkingsvrije winkel opent de deuren aan de rand van Gent
Verder lezen →
Chocoladeprijzen: van boon tot reep, wie betaalt?
Verder lezen →
Geef je team een duurzaam cadeau met de workshops & pakketten van OHNE
Verder lezen →
OHNE kondigt nieuwe verpakkingsvrije winkel aan in Merelbeke
Verder lezen →
Makkelijke granolarepen voor wat extra energie
Verder lezen →
De seizoensgroenten van OHNE: november
Verder lezen →
Vegan Sinaasappelmuffins
Verder lezen →
Onze quiche recepten: veggie, vegan en glutenvrij
Verder lezen →
Glutenvrije quiche bomvol groenten
Verder lezen →
Plantaardige quiche met Broccoli en Cashewroom
Verder lezen →
Quiche met spinazie, feta en zongedroogde tomaten
Verder lezen →
Chocoladecrunchies met amandel en macadamia noten
Verder lezen →
Recepten met aardpeer
Verder lezen →
De mooiste boodschap is bio
Verder lezen →